Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلال چراغپور می گوید باید ابتدا بررسی شود چه نوع بازی های دوستانه ای برای تیم ملی ایران مفید خواهد بود

جلال چراغپور درباره بازی های دوستانه تیم ملی ایران صحبت کرده است.

به گزارش طرفداری، جلال چراغپور در مورد دیدار دوستانه تیم ملی مقابل کانادا به تسنیم گفت:

با توجه به نزدیک بودن سبک بازی این تیم با آمریکا، کانادا می‌تواند حریف تدارکاتی مناسبی برای تیم ملی باشد اما باید دید آیا آنها با تیم اصلی که می‌خواهند در جام جهانی باشند مقابل ما قرار می‌گیرند یا خیر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به روابط ورزشی و سیاسی دو کشور آمریکا و کانادا، آیا کمکی به فوتبال ایران می‌کنند که بتوانیم در جام جهانی مقابل آمریکا به خوبی قد علم کنیم؟ اصلاً بازی با ایران برای کانادا چه سودی دارد و چرا می‌خواهند با ما بازی کنند؟ باید دید بازی با ایران چه منفعتی برای کانادا دارد.

وی با رد این موضوع که فدراسیون فوتبال برای انجام مسابقات دوستانه دست روی دست گذاشته، تأکید کرد:

اصلاً این موضوع را قبول ندارم و می‌دانم که چه افراد زیادی سخت در تلاش هستند تا تیم ملی بتواند بازی‌های دوستانه مناسبی داشته باشد. باید ببینیم از دیدارهای تدارکاتی دنبال چه هستیم و چه مسابقه‌ای به داشته‌های تیم ملی ما اضافه می‌کند. اصلاً چه بازی‌هایی انجام دهیم مفید است؟

کارشناس فوتبال ایران ادامه داد:

واقعیتی را باید قبول کنیم که اکنون لژیونرهای ما در استایل‌های مختلف در باشگاه‌های خود بازی می‌کنند. جمع کردن این استایل‌های مختلف در تیم ملی و هماهنگی آنها با سبکی که در تیم ملی ثابت است، کار راحتی نیست و به همین دلیل باید دیدارهای تدارکاتی داشته باشیم و اگر می‌خواهیم فقط در تمرین سبک بازی‌های تیم ملی را به هم نزدیک کنیم حداقل دو ماه تمرین در کنار هم نیاز است. به این دقت کنید که طارمی، آزمون، جهانبخش، قلی‌زاده و خیلی دیگر از نفرات‌مان اکنون کنار بازیکنان دیگر و با تاکتیک‌های مختلف و دستورهای سرمربیان مختلف کار می‌کنند. پس باید طبق این شرایط دنبال بازی تدارکاتی باشیم و جهت بازی‌های دوستانه را مشخص کنیم.

چراغپور خاطرنشان کرد:

باید بدانیم دنبال چه بازی هستیم که تیم مورد نظر بتواند نیازهای ما در دیدار با انگلیس و آمریکا و آن تیم چهارمی که قرار است به این گروه اضافه شود را برطرف کند. با توجه به این شرایط آیا 4 بازی تدارکاتی برای ما کافی است یا باید بیشتر باشد؟ آیا واقعاً نیازمند این هستیم که تمام مسابقات تدارکاتی را با توجه به حریفانی که قرار است در قطر با آنها روبه‌رو شویم تنظیم کنیم؟

چراغپور در ادامه گفت:

پیشنهاد من این است که تمام تمرکز ما روی بردن آمریکا باشد. یعنی بازی‌های تدارکاتی را انتخاب کنیم که بتواند به ما مقابل آمریکا کمک کند. الان کانادا را هماهنگ کرده‌ایم و باید سعی کنیم از منطقه آمریکای مرکزی تیم‌هایی که با آمریکا دیدار داشته‌اند را گزینش کنیم. اگر بتوانیم مقابل آمریکا به برتری برسیم شرایط برای صعودمان هموارتر است. در واقع در دنیای فوتبال که فرمول‌های استراتژی مورد توجه است ما هم باید این استراتژی را تعریف کنیم و با هدف به قطر برویم.

کارشناس فوتبال با بیان اینکه آنهایی که دنبال بازی‌های تدارکاتی هستند بهتر است روی تیم‌های پاناما و کاستاریکا و ... زوم کنند، گفت:

در دوره قبلی جام جهانی کی‌روش سراغ غنا رفت که معلوم نبود بازیکنانش از کجا آمده بودند. تنها مسابقه‌ای که در دوره گذشته به تیم ملی کمک کرد بازی با ترکیه بود و همان دیدار باعث شد تیم ملی مقابل مراکش نتیجه بگیرد و جلوی پرتغال هم خوب بازی کند. انتخاب بازی درست و استفاده از تجربه دوره قبل می‌تواند تاثیر عمیقی بر تیم ملی بگذارد.

وی در پاسخ به این سؤال که چرا امیدی به بردن انگلیس ندارد، گفت:

بحث امید نیست. ما با داده‌ها طرف هستیم. بحث ریاضی است نه اوهام و آرزو. فاصله قیمتی بازیکنان خوب ما با کهکشانی‌های انگلیس چقدر است؟ ما بازیکنانی مثل تیموریان و دژاگه داشته‌ایم که سال‌ها حضورشان در لیگ انگلیس تمام شده اما در تیم ملی 6 سال مانده و بازی کردند. شما این فاصله را ببینید. کاپیتان تیم ما، جهانبخش در انگلیس نتوانست ماندگار شود و مجبور شد به هلند برگردد. این تفاوت‌ها مشخص کننده خیلی موارد است و ربطی به امید داشتن و نداشتن ندارد. بله! در فوتبال ممکن است خیلی اتفاقات رخ دهد اما در علم فوتبال در کتاب‌ها هم نوشته شده اتفاق برای تیمی رخ می‌دهد که همه امکانات را داشته باشد. آیا تیم ملی ایران به نسبت انگلیس این امکانات را دارد؟

اخبار داغ 

رکنا برگشت افشاگری اردلان آشتیانی در طرفداری: مدیر باشگاه روی باخت تیم شرط بسته بود؛ بردیم ناراحت شد بازی نفت مسجدسلیمان و نساجی بدون تماشاگر شد مورینیو در واکنش به صحبت‌های زمن: با یک روز تاخیر، تولد او را تبریک می‌گویم رونالدینیو: در فینال لیگ قهرمانان اروپا از لیورپول حمایت می کنم

منبع: طرفداری

کلیدواژه: بازی های دوستانه جلال چراغپور تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۹۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش ایران به تحریم‌های آمریکا، انگلیس و کانادا

سخنگوی وزارت امور خارجه به اقدام سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم‌هایی علیه برخی اشخاص حقیقی و حقوقی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران و همچنین قطعنامه پارلمان اروپا و طرح ادعا‌هایی علیه کشورمان واکنش نشان داد.

به گزارش سایت وزارت امورخارجه، سخنگوی وزارت امور خارجه اقدام سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم‌هایی علیه برخی اشخاص حقیقی و حقوقی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران، همچنین قطعنامه پارلمان اروپا و طرح ادعا‌هایی علیه کشورمان را به شدت محکوم و از همراهی معدود کشور‌هایی در اروپا از رویکرد ظالمانه دولت آمریکا انتقاد کرد.

کنعانی افزود: ظرفیت‌های نظامی جمهوری اسلامی ایران متناسب با نیاز آن در تامین امنیت و منافع ملی، حفاظت از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و دفاع مشروع و بازدارنده در مقابل هرگونه تهدید و تجاوز خارجی است و جمهوری اسلامی ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی و مبارزه با تروریسم بین‌المللی است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی تصریح کرد؛ توسل به ابزار تحریم علیه ظرفیت‌های دفاعی جمهوری اسلامی ایران نه تنها خللی در عزم و اراده دولت و مردم ایران در افزایش اقتدار ملی با هدف دفاع مشروع و قاطع از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و امنیت و منافع ملی ایران ایجاد نمی‌کند، بلکه برخلاف میل تحریم کنندگان، تحریم‌ها را به فرصتی برای خودکفایی و خوداتکایی در تقویت و توسعه ظرفیت دفاعی و نظامی ایران تبدیل کرده است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی از رویکرد دوگانه پارلمان اروپا در موضوع حمله رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در دمشق و دفاع مشروع ایران شدیدا انتقاد کرد و گفت؛ جای تأسف است که پارلمان اروپا در قطعنامه خود نسبت به اقدام متجاوزانه و ناقض قوانین و حقوق بین‌الملل رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک ایران و شهادت مستشاران رسمی ضدتروریست ایرانی، صرفا به ابراز تأسف بسنده کرده است، اما اقدام مشروع ایران علیه رژیم یاد شده در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع را شدیدا محکوم می‌کند!

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد؛ چرا پارلمان اروپا از پرداختن به منشأ و عامل اصلی بروز تنش و ناامنی در منطقه که ریشه در اشغالگری و رویکرد جنایتکارانه رژیم صهیونیستی اسرائیل در کشتار مردم فلسطین و نیز نقض مکرر قوانین و حقوق بین‌الملل توسط این رژیم جعلی دارد، طفره می‌رود و در مقابل همسو با سیاست آمریکا از رژیمی حمایت می‌کند که اصل و اساس ناامنی و تنش در منطقه در طول هشت دهه متمادی است!

کنعانی همچنین با روشن و شفاف توصیف کردن سیاست و مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در قبال بحران اوکراین و با رد مجدد ادعا‌های مربوط به استفاده از تسلیحات ایران در جنگ اوکراین تاکید کرد؛ اگر آمریکا و اروپا عزم صادقانه‌ای داشته باشند، جنگ در اوکراین و جنگ علیه غزه در سریعترین زمان ممکن خاتمه خواهد یافت، اما آمریکا و برخی کشور‌های اروپایی اصرار دارند که در مسیر غلط تاریخ حرکت کنند و به جای کمک به توقف جنگ، بر آتش آن بیفزایند و وقت خود را مصروف اتهام زنی به دیگران کنند.

کنعانی تاکید کرد: بسیاری از ملت‌ها و دولت‌ها به خصوص در منطقه غرب آسیا دیگر هیچ امید و اعتقادی به نقش آمریکا و متحدان اروپایی آن در کمک به برقراری ثبات و امنیت در منطقه ندارند.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود؛ این دولت و مردم ایران هستند که باید از آمریکا و اروپا به دلیل نقض توافق هسته‌ای و ایفای نقش مخرب در ثبات و امنیت پایدار در منطقه سؤال و طلبکاری کنند، نه اینکه این دولت‌های ناقض عهد و پیمان، خود را جای طلبکار و مدعی نشانده و به گستاخی بر فهرست تحریم‌های ظالمانه علیه مردم ایران بیفزایند.

کنعانی خاطرنشان کرد: اگر رشادت و جانفشانی سپاه پاسداران و مستشاران شهید ضد تروریست سپاه در منطقه نبود، تروریسم داعشی تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ کرده بود و امنیت منطقه و جهان را بیش از پیش تهدید می‌کرد، حال چگونه پارلمان اروپا وقیحانه خواستار گنجاندن تنها نیروی واقعی ضدتروریسم جهان در فهرست تروریسم می‌شود؛ مگر اینکه تصور کنیم گروه‌های تروریستی در راستای اهداف و منافع نامشروع آمریکا و معدود دولت‌های اروپایی و رژیم صهیونیستی برای دامن زدن به بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه غرب آسیا عمل می‌کنند!

سخنگوی دستگاه دیپلماسی در پایان بار دیگر تاکید کرد تکرار رویکرد‌های غیرقانونی و اشتباه توسل به ابزار تحریم و فشار از سوی آمریکا و تبعیت برخی دول اروپایی از واشنگتن، هیچ حق و مشروعیتی برای ادعا‌های آن‌ها از منظر حقوقی و بین‌المللی ایجاد نمی‌کند و آن‌ها باید زمانی پاسخگوی این ادعا‌ها و اقدامات ظالمانه خود علیه دولت و مردم ایران باشند.

دیگر خبرها

  • سیمینی که دانشور بود
  • واکنش ایران به تحریم‌های آمریکا، انگلیس و کانادا
  • جلال زاده: غافلگیری ایران در عملیات وعده صادق در راهبرد و تاکتیک بود + فیلم
  • حمله به رفح کارت بازی اسرائیل برای آزادی اسرااست/مقاومت آماده است
  • حماس: اسرائیل راهی جز مذاکره ندارد
  • پیروزی نوجوانان هندبال ایران در دومین دیدار تدارکاتی اردوی ترکیه
  • چهارمین شلیک جلال به قلب دروازه پیکان
  • تحریم‌های مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران
  • تحریم‌ مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران
  • شکست تدارکاتی استقلال از حریف لیگ یکی